>I´m back

>Uusi kausi ja totaalisesti uudet kujeet. Tämän kauden kevät ja kesä tulee olemaan vähän erilainen mitä yleensä. Thänksit siitä the Auttajalle ja maantiepyörälle. Ehkä jotain muutakin vähän erikoisempaa on luvassa. Mutta niistä sitten enemmän kun niiden aika on..
Pokljukan jälkeen oli meikäläisen nostettava jalat ja sukset seinälle, joten oli aikaa mietiskellä mennyttä kautta. Kausihan ei mennyt ihan niinkuin itse olisin halunnut ja mihin vielä syys/lokakuussa uskoin. Ja kauden haastavimmaksi hommaksi osoittautui kunnon ja tekniikan siirtäminen rullilta suksille. Tähän on nyt yritetty miettiä uusia ja vanhoja keinoja, ettei menisi taas joulu/tammikuulle, että edes wassu ja molle on jossain kuosissa. Ja kuokan löytyminen vasta maaliskuussa nyt oli melkoinen katastroof! Kauden huipensi mykoplasma joka todettiin verikokeissa Pokljukan jälkeen. Eli, jos tunnet itsesi väsyneeksi, hengitys on normaalia vaikeampaa ja tunnet outoa hermostokipua kipin kapin verikokeisiin. Tai silloinkin, jos on viime talven/syksyn aikana ko. tauti jäänyt “hieman vähälle” hoidolle. Vaikka olenkin kuullut ettei ko tauti nyt niin vakavaa ole ja sitähän on kaikilla ja se ei tartu ym. Niin ainakin näin astmaatikkona taudista oli melkoisen paljon haittaa..
Mutta nyt kohti uusia haasteita. Ensimmäinen niistä on maantiepyörällä ajon opettelu. Eurosportin katseleminen kun ei siihen(kään) auta noin käytännössä juuri ollenkaan. Ja kiitokset Trekin (Duellin) ja Kajaanin Pyöräpalvelun väelle hienosta palvelusta!!
Mehis, se suomen huonoin ampumahiihtäjä vaikka harvoin kisoissa huonoin onkin…