Mukana menossa

 

Vuohelan Herkku on keliakian, muiden erityisruokavalioiden ja hyvän maun asiantuntija. Kaikki tuotteet ovat puhtaasti gluteenittomia. Omia suosikkejani laajasta tuotevalikoimasta ovat riisipiirakat, tattis-juusto sämpylät ja mustikka rahkapiirakka. Suosittelen. Uusimpina herkkuina voin suositella korkea kuituista (8,3 %) Kuituska leipää ja inkivääristä Inkeri pikkuleipää! Näitä uutuus tuotteita löytyy K-kaupoista marraskuusta lähtien.

 

Startilta käytössäni ovat sauvat, rullasukset ja voiteet. Uusi sauva SD3 ja rullasukset Skating 80 ovat kovassa käytössä. Vesikeleillä Wide liisteri ja kisareissuilla pitoteippi löytyy lähes aina perinteisen suksistani. Startilta löytyy myös ampumahiihtoon suunniteltuja sauvojen käsiremmejä.

 

Alpinan monot ovat ehdottomasti parhaat lyhyille, mutta leveille jalkaterilleni. Hyvän istuvuuden lisäksi Alpinan monoista saa mukavasti tukea, mutta suksituntuma säilyy silti. Ehkä parasta Alpinan monoissa on kuitenkin aikuisten kisamalliston koko 35!

 

Noname on urheiluvaatteiden suunnitteluun ja valmistukseen keskittyvä yritys. Noname tarjoaa seuroille maastohiihto-, yleisurheilu- ja suunnistusvaatteita asiakkaiden toivomilla väreillä ja designeilla. Lisäksi Nonamelta löytyy harjoittelu- ja kisa-asut pienikokoisimmillekin (koot xxs tai 150 cm), joten junioreille (ja minulle) löytyy kunnon asuja!

 

Hierova kulkuri tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta klassista hierontaa juuri sinulle. Hierova kulkuri toimii  Kajaanissa Feelish Spa & Hyvinvointikeskuksessa torstaisin. Lisäksi Hierova kulkuri tekee koti- ja yrityskäyntejä muina päivinä, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

 High5:n valikoimaan kuuluvat geelit, patukat, juomajauheet, juomatabletit sekä palautumisjuomat ja-patukat. High5 tuotteet on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista ja niiden maku on luonnollisen hedelmäinen. Omia suosikkejani ovat proteenipatukat, palautusjuoma, zero urheilujuoma tabletiti sekä 4:1 urheilujuoma. 

 

novapedsports Novaped Sports tarjoaa ammattitaidolla toimivat yksilölliset pohjalliset eri urheilumuotoihin, esimerkiksi hiihtoon, juoksuun ja pyöräilyyn on kaikkiin erilaiset pohjallismallit! Suosittelen.